Про це розповів в ефірі КИЇВ24 військовий експерт Дмитро Снєгирьов.

Ну, по-перше, давайте говорити, що там окремі підрозділи, знову не треба нагнітати. Цей Інститут вивчення війни, як завжди, щось почув або десь прочитав. Мовляв, про те, що на Харківському напрямку, зокрема біля Вовчанську, досить показова ситуація, коли на агрегатному заводі заблоковано підрозділи Самарського СОБРу й відповідно, підрозділи сил спеціальних операцій. А це свідчення того, що м’яса у Росії багато, особового складу не підготовлено, не вмотивовано.

Він додав, що росіяни все ж мають мало боєздатних підрозділів, тому кидають власний міліційний спецпідрозділ, який не має взагалі брати участь у бойових діях, тим паче в штурмі міської забудови.

Оце показово. З тієї інформації, що була опублікована відповідає дійсності передислокації 155-ї бригади морської піхоти, але знову ж таки, давайте говорити, що вона свого часу зазнала втрат під Вугледаром і тоді в російському військовому війську з’явилося таке поняття замість “Жуківщини”, “Мурадовщина”. Тому знову говорити про укомплектованість бригади морської піхоти і окремих підрозділів, які перекинули на Харківський напрямок, ну наразі немає підстав.