Про це повідомляє міський паблік “Львівич” та поліція Львівської області.

Побили дитину на дитячому майданчику

1 липня приблизно о 15:20 двоє дівчат 16 та 17 років спочатку почали ображати словами дев’ятирічного хлопчика, а потім застосували до нього фізичну силу. Сталося це на дитячому майданчику на вулиці Сластіона. Спочатку дівчата намагалися змусити хлопця просити вибачення на колінах, а коли він на це не погодився, 16-річна дівчина почала бити дитину.

На крики відреагував чоловік, який зробив зауваження дівчатам та вимагав, щоб дитину негайно відпустили. Його голос чутно на відео. Пізніше у ситуацію втрутилася поліція Львівської області, що встановила й особи дівчат, і потерпілого хлопчика. Наразі за фактом інциденту триває перевірка та опитування учасників і очевидців. Питання кримінального провадження за ст. 125 КК України (умисні легкі тілесні ушкодження) вирішується.

Якщо провадження відкриють, дівчатам загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Вживають наркотики та провокують бійки: що розповіли про дівчат у мережі

Тим часом місцевий паблік “Львівич” опублікував ще декілька дописів, де більше розкривається спосіб життя дівчат. Згідно з дописами самих підлітків у соцмережах, вони можуть влаштувати непристойні дії на цвинтарі, люблять голосно слухати російську музику та, також згідно з їх дописами у соцмережах, вживають наркотики. Відео вживання вони викладають в інтернет.

Підписники групи також повідомили, що дівчат часто бачать у центрі Львова, де вони голосно слухають російську музику та можуть провокувати конфлікти. Окрім того, є непідтверджені дані про вживання дівчатами заборонених речовин та алкоголю. Деякі фото з алкоголем вони викладають у соцмережі.

За непідтвердженою інформацією, мати однієї з дівчат має мережу фітнес-клубів, а батько дуже впливова людина. У іншої любительки російської музики тато нібито начальник кримінальної поліції.